Fråga om Foder

frågaomfoder

Har du en fråga du gått och undrat över?

Kanske vad som är bäst att ge en fånghäst, om tillskott för lederna verkligen hjälper, eller om hästen får kolik av halm? Internet är fullt av svar, tyvärr säger de sällan samma sak.

Nu behöver du inte undra längre!

Vetamer’s gratistjänst Fråga om Foder levererar svar på det du alltid funderat över. Svaren är baserade på den senaste forskningen kombinerat med en djup förståelse för hästen som biologisk varelse – jag som svarar har en mångårig utbildning och erfarenhet på området.

Maila din fråga till fragaomfoder@vetamer.nu eller använd formuläret nedan – svaren publiceras här och på Vetamer’s egen facebooksida. Tänk på att jag inte kan svara på frågor om enskilda hästar – generella frågor går dock bra! Svaren publiceras här på hemsidan, under Nyheter.

Välkommen med dina frågor!

Vetamer.nu sparar och behandlar personuppgifter om dig, så som namn, epostadress och insänt material, som du anger när du mailar oss, postar inlägg på Vetamer´s Facebook-sida eller använder våra kontaktformulär. Vi tillämpar vid var tid gällande integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter.

De personuppgifter vi behandlar om dig delas inte med någon. Vi kan dock komma att dela dina personuppgifter med en tredje part, förutsatt att vi är skyldiga att göra så enligt lag. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig, för att begära rättelse, överföring eller för att begära att vi begränsar behandlingen, för att göra invändningar eller begära radering av  dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss via epost. Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.


 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.